Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-05@09:21:50 GMT

حبس و دیه مجازات قتل مزاحم تلفنی

تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۴۲۲۹۴۷

به گزارش ایران، رسیدگی به این پرونده از اردیبهشت سال 94 به‌دنبال مرگ مشکوک مردی افغانستانی در بازداشتگاه پلیس در حالی آغاز شد که نخستین بررسی‌ها نشان می‌داد وی به اتهام مزاحمت تلفنی برای یک زن دستگیر شده بود.

در ادامه تحقیقات شاکی پرونده که زن میانسالی بود به‌همراه پسرش احضار شدند. پسر این زن گفت: از مدتی قبل مردی ناشناس برای مادرم تلفنی مزاحمت ایجاد می‌کرد وقتی متوجه ماجرا شدم از مادرم پرسیدم این مرد کیست که او گفت نمی‌شناسمش مزاحم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همان روز به مادرم گفتم با وی قرار ملاقات بگذارد. وقتی سر قرار رفتیم مردی افغانستانی را دیدم که مزاحم تلفنی مادرم بود. با او درگیر شدم از آنجا که سرباز وظیفه بودم و در کلانتری خدمت می‌کردم بلافاصله موضوع را به همکارانم خبر دادم و متهم را دستگیر کردند اما در راه هنگام انتقال به کلانتری آنقدر از رفتار و حرف‌های مرد مزاحم عصبانی شدم که او را کتک زدم دوستانم نیز به هواخواهی از من کتکش زدند و بعد هم او را تحویل بازداشتگاه دادیم. من فکر نمی‌کردم بمیرد.

در ادامه پزشکی قانونی علت مرگ را ضربه مغزی عنوان کرد و پسر جوان که تنها دوماه به پایان خدمت سربازی اش مانده بود به اتهام قتل عمد دستگیر و در شعبه یک دادگاه کیفری استان البرز محاکمه شد. قضات پرونده وی را به قصاص محکوم کردند اما با اعتراض به رأی و پیگیری‌های وکیل مدافع متهم و ارائه برخی اسناد و مدارک سرانجام پس از سه سال قضات دادگاه قتل را شبه‌عمد تشخیص دادند و متهم به پرداخت دیه و از جنبه عمومی جرم به سه سال حبس محکوم شد.

با گذشت حدود 4 سال از این ماجرا و درحالی که دو سال از محکومیت پسر زندانی گذشته است مادر وی با کمک مددکاران زندان حدود 130 میلیون تومان از دیه را فراهم کردند و 140 میلیون تومان دیگر لازم است تا در صورت تکمیل آن با پرداخت این مبلغ به خانواده مقتول وی از زندان رهایی یابد.

مادر علی در این باره به خبرنگار «ایران» گفت: همسرم به خاطر معلولیت و بیماری توان کار ندارد و سال‌هاست که خودم نان آور خانه هستم همیشه فکر می‌کردم وقتی پسرم از سربازی برگردد در تأمین هزینه‌های خانواده کمکم خواهد کرد و باری که سال‌ها بر دوش کشیدم سبک خواهد شد اما با این اتفاق باری سنگین‌تر بر دوشم گذاشته شد. برای تأمین دیه پسرم خیلی سختی کشیدیم اما فقط توانستیم نیمی از آن را تهیه کنیم اگر نتوانم پول دیه را جور کنم پسرم باید سال‌ها در زندان بماند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۲۲۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گوگل ایموجی صوتی را به تماس‌ها می‌افزاید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گیزموچاینا، گوگل فون یک آپدیت عجیب دریافت می کند که ممکن است برای بسیاری از کاربران تعجب برانگیز باشد. یک نسخه بتا از اپ نشان می دهد این شرکت تصمیم دارد ایموجی های صوتی را بیفزاید که در حقیقت جلوه های صوتی است که کاربران می توانند هنگام تماس تلفنی پخش کنند.

این ایموجی های صوتی در ۶ دسته مختلف دست زدن، خندیدن، گریه کردن، سروصدای جشن گرفتن ، صدای طبل زدن وغیره ارائه می شود. کاربر هنگام تماس تلفنی می تواند یک منو یا پرچم کوچک در پایین نمایشگر مشاهده و از طریق آن به این ایموجی ها دسترسی یابد.

نمی توان ادعا کرد این ویژگی جدید کارآمد است اما به نظر می رسد کاربران آن را پسندیده اند. البته در بلند مدت می توان میزان کارآمدی این ویژگی را مشخص کرد.

یک ارتقای قابل توجه برای این ویژگی افزودن صداهایی آپلود شده توسط خودکاربران، پیام های از پیش ضبط شده و گزینه تبدیل متن به صحبت کرددن است. این امر یک تجربه جالب به نطر می رسد و احتمالا تکامل یابد. با این وجود شرکت از کاربران خواسته تا از ایموجی های صوتی به طور مکرر در تماس با دوستان و آشنایانشان استفاده نکردند.

کد خبر 6094780 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • مجازات شهادت دروغ در محاکم قضایی چیست؟
  • بیوه شدن دختر ۲۳ ساله در شب عروسیش | ۲۰ بار مچ شوهرم را با زن‌های غریبه گرفتم
  • افزایش مجازات شهادت دروغ در محاکم قضایی
  • نسل جدید تلفن‌های ثابت ویژه کسب و کارها
  • قتل زن میانسال در دعوای مادر و دختری | دختر جوان تا یک‌قدمی چوبه دار رفت
  • مجازات دختر‌ی که باعث مرگ مادر معتادش شد
  • «بی‌حجاب، مزاحم ماست، نباید تحمل شود»- طراح لایحۀ حجاب و عفاف/ ابوالفضل اقبالی کیست؟
  • اعلام حکم دختری که باعث مرگ مادرش شد
  • بیش از ۸۴ هزار تماس با مشاوره تلفنی بهزیستی مرکزی برقرار شد
  • گوگل ایموجی صوتی را به تماس‌ها می‌افزاید