Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدهادی قانع، شنبه در نشست خبری با بیان اینکه در سال ۹۸ بیش از ۱۲ هزار عملیات در کلانشهر شیراز انجام شد، افزود: در سال ۹۸ کاهش حدود سه هزار عملیات نسبت به سال ۹۷ را شاهد بودیم که همین روند برای سال ۹۹ نیز در دستور کار قرار دارد و با برسی آمار سه ماه نخست سال ۹۹ شاهد تداوم این روند هستیم.

وی، با اشاره به اقدامات پیشگیرانه در حوزه ایمنی و پایان کار از جمله شناسنامه دار کردن ساختمان‌ها در شیراز اظهار داشت: بیش از ۱۳ هزار مورد بازدید در این زمینه ظرف یک سال گذشته در این شهر انجام و موارد ناایمن نیز گزارش شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قانع، در باره آتش سوزی‌هایی که در چند هفته اخیر در شیراز رخ داده بیان کرد: در ۲ سال گذشته به ویژه سال ۹۸ حجم بارندگی‌ها زیاد و در پی آن شاهد افزایش رویش گیاهان بوده‌ایم که این موضوع منجر به افزایش آتش سوزی‌های چند هفته گذشته شده است.

باغ‌های شیراز را شخم هم بزنند، تغییر کاربری داده نمی‌شود

رییس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری شیراز همچنین در باره حریق شامگاه دوازدهم تیرماه ۹۹ در خیابان زرگری شیراز گفت: بر اساس قوانین، اگر آتش سوزی در باغ‌های گروه یک رخ بدهد به هیچ عنوان امکان تغییر کاربری آن وجود ندارد حتی اگر باغی را به عمد نیز شخم بزنند باز هم امکان تغییر کاربری آن میسر نیست.

قانع، در بخش دیگری از سخنان خود بیان داشت: ۴۸ کارگاه شارژ و فروش کپسول‌های گاز مایع (LPG) در شهر شیراز فعال است که در بازدید از این کارگاه‌ها موارد نا ایمن به آنها گوشزد و مکاتبه‌هایی در این مورد با دادستانی شیراز نیز انجام شده است.

مشاغل مزاحم در شیراز عامل زشتی و مزاحمت برای مردم

معاون خدمات شهری شهرداری شیراز نیز در این نشست با اشاره به فعالیت کارگاه‌های غیر مجاز در دل بافت‌های مسکونی شیراز و احتمال بروز خطرات ناشی از آن، گفت: یکی از مسائل ناایمن و زشتی‌ها و مزاحمت‌هایی که در شهرها شاهد آن هستیم، حضور و فعالیت برخی از کارگاه‌هایی است که به عنوان مشاغل مزاحم از آنها یاد می‌شود.

محمد حسن پور افزود: طبق بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها به این نهاد برای اخطار به متولیان این کارگاه‌ها مجوز داده شده و علاوه بر این، یک کمیسیون در سازمان ساماندهی مشاغل تشکیل و در باره تک تک کارگاه‌ها بحث می‌شود و شهرداری مکلف به اجرای تصمیم‌های این کمیسیون خواهد بود.

وی، با اشاره به برنامه شهرداری شیراز برای ساماندهی مشاغل مزاحم در این شهر گفت: یک قطعه زمین به مساحت ۳۵۰ هکتار برای ساماندهی مشاغل مزاحم در کنار شهرک صنعتی شیراز در نظر گرفته شده اما پروسه این کار طولانی است که امیدواریم هر چه زودتر روند اداری و استعلام‌های آن به اتمام برسد تا در مورد مشاغل مزاحم این شهر اقدام‌های موثرتری انجام شود.

برچسب‌ها آتش‌نشانی شیراز مدیریت شهری شهرداری شیراز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آتش نشانی شیراز مدیریت شهری شهرداری شیراز آتش نشانی شیراز مدیریت شهری شهرداری شیراز شهرداری شیراز مشاغل مزاحم کارگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۱۷۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است

سیاوش سالارزاده کارشناس اقتصادی در رابطه با اهمیت تمرکز بر بخش مشاغل و به خصوص مشاغل خاص با درآمدهای کلان به خبرنگار قدس اظهار کرد: تمرکز ویژه دولت سیزدهم بر اخذ مالیات از مشاغل بزرگ و اصناف با درآمدهای کلان با تکیه بر آمار عملکرد مالیاتی اصناف در سال گذشته، گامی حیاتی در جهت تضمین نظام مالیاتی عادلانه و پایدار است. دولت سیزدهم با هدف قرار دادن مشاغل پردرآمد، رسیدگی به مسائل فرار مالیاتی و اجتناب از مالیات، ترویج عدالت و عدالت مالیاتی و همکاری با سایر سازمان های دولتی، می تواند به هدف خود یعنی حداکثرسازی درآمد مالیاتی، بازتوزیع مناسب ثروت از محل اخذ عادلانه مالیات و رشد اقتصادی با تکیه بر حمایت هوشمند و هدفمند از بخش مولد اقتصاد دست یابد.

این کارشناس اقتصادی در رابطه با در رابطه با تحقق عدالت مالیاتی در زمینه اخذ مالیات از اصناف اظهار کرد: یکی از دلایل اصلی تمرکز بر اخذ مالیات از مشاغل بزرگ و اصناف با درآمدهای کلان، رسیدگی به مسائل فرار مالیاتی و اجتناب از پرداخت مالیات با کتمان داده های مالی است. یکی دیگر از دلایل مهم تمرکز بر مشاغل و اصناف بزرگ، اطمینان از انصاف و عدالت مالیاتی است. کسب‌وکارهای کوچک و متوسط اغلب برای رقابت با نهادهای بزرگ‌تر که منابع مالی لازم برای مشارکت در استراتژی‌های برنامه‌ریزی مالیاتی پیچیده را دارند، مبارزه می‌کنند. در نتیجه، مشاغل کوچکتر بار نامتناسبی از بار مالیاتی را به دوش می کشند. سازمان امور مالیاتی با هدف قرار دادن مشاغل بزرگ و اصناف با درآمدهای کلان، می تواند شرایط را یکسان کرده و اطمینان حاصل کند که همه مشاغل سهم عادلانه خود را از مالیات پرداخت می کنند.

وی در رابطه با تمرکز دولت سیزدهم بر اخذ مالیات واقعی از مشاغل خاص و خصولتی‌های فراری از مالیات ادامه داد: سازمان امور مالیاتی به منظور اخذ مؤثر مالیات از بنگاه های اقتصادی بزرگ و اصناف با درآمدهای کلان، استراتژی جامعی را اجرا کرده است که زمینه‌ساز اعطای بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور توسط صنایع بزرگ و شرکت‌های خصولتی شده است به طوری که در سال گذشته بیش از ۳۰ درصد کل درآمدهای مالیاتی کشور توسط ۸۰۷ مودی بزرگ مالیاتی پرداخت شده است. تجربه داده ها و ارقام عملکرد مالیات اصناف در سال گذشته، نشان داده است که دولت سیزدهم به دنبال اخذ مالیات واقعی از مشاغل خاص و خصولتی‌های فراری از مالیات بوده است.

وی افزود: همچنین سازمان امور مالیاتی می‌تواند با اجرای اقداماتی مانند گزارش عمومی داده‌های پرداخت مالیات و افزایش آگاهی عمومی نسبت به اهمیت پرداخت مالیات و مصارف ویژه آن در توسعه کشور نظیر سهم مالیاتی شهرداری‌ها از مالیات بر ارزش افزوده، شفافیت را افزایش دهد و مردم را نسبت به مصارف مهم مالیات کشور آگاه کند.

سالارزاده در خاتمه اظهار کرد: سازمان امور مالیاتی تمرکز خود را مشاغل بزرگ و اصناف با درآمدهای قابل توجه و کلان قرار داده است که این رویکرد نقش تعیین کننده ای در اصلاح رویکرد مالیاتی کشور دارند. از یک با اعطای سهم واقعی مالیات توسط مشاغل کلان، زمینه بازتوزیع مناسب ثروت را فراهم خواهد کرد و از طرف با کاهش فشار مالیاتی بر مردم عادی و همچنین بخش مولد اقتصاد، زمینه برای پرداخت عادلانه مالیات و اطمینان از پرداخت سهم منصفانه مالیاتی بخش های مختلف مالیاتی فراهم خواهد شد. دولت سیزدهم در زمینه مالیات‌ستانی به شیوه و رویکرد جدید خود با تمرکز بر ارقام عملکرد مالیاتی اصناف در سال گذشته و تقاطع گیری اطلاعات جدید توانسته است که روندها و الگوهای رفتار پرداخت مالیات را شناسایی کند و اخذ مالیات از مشاغل خاص را کلید بزند.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • برقراری بیش از ۴۷ هزار تماس با سامانه ۱۲۵ / نجات ۴۸۳ نفر از حوادث رخ داده
  • قرارگیری ۳۴۶ کارگاه در طرح طبقه‌بندی مشاغل در کرمانشاه
  • نسل جدید تلفن‌های ثابت ویژه کسب و کارها
  • رشد ۵۰ درصدی اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای عدالت مزدی
  • رشد ۵۰درصدی اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای عدالت مزدی
  • مهار آتش‌سوری انبار لاستیک در بلوار رحمت شرقی شیراز
  • بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است
  • اطفای حریق انبار ذغال با تلاش و سرعت عمل آتش‌نشانان مشهدی
  • تماس تلفنی پوتین و امامعلی رحمان
  • مهار آتش سوزی انبار و کارگاه بزرگ ذغال سازی در مشهد